Playtime B WB
Playtime B WB
0 %
+
Playtime B WB

Playtime B WB

Radna sveska
Šifra artikla: 9780194046701
0,00 RSD
843,98 RSD
843,98 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
AKCIJA:
  • Brza isporuka
  • Poštarina je besplatna za porudžbine preko 3000 din.
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011 31 31 044
radnim danima: 08h - 17h
subotom: 09h - 16h
0-24h vikendom i praznicima

Playtime je je program namenjen deci predškolskog uzrasta starosti od 3 do 6 godina. Ima tri nivoa: Starter, Playtime A i Playtime B. Sadržaj programa pogoduje svim vidovima inteligencije zbog bogatstva i raznovrsnosti nastavnog materijala i korišćenja različitih vidova medija - od ilustrovanih knjiga za čitanje priča, preko postera i raznobojnih slika, do animiranog DVD-ija i propratnog materijala na internet sajtu. 

Udžbenik prati dogodovštine četiri predškolca i oslikava njihovu svakodnevnicu u vrticu. Glavni  likovi su: Roket, Star, Melodi i Tvig, koji su po karakteru i interesovanjima dosta različiti, a društvo im pravi Roketovo majmunče plišana igračka. Kao i kod većine programa koji su namenjenji ovom uzrastu, glavne nastavne jedinice se plasiraju putem interesantnih pesmica i poučnih priča. Pored pesmica koje predstavljaju ciljni rečnik koji treba da se usvoji u određenoj lekciji, tu su i pesmice koje idu uz priču, ali i  pesme koje pomažu u stvaranju rutine časa: hello, bye, tidy up song kao i takozvane transition rhymes koje deci ukazuju da je vreme za promenu aktivnosti, npr Walk with me chant. Sav material koji se nalazi u udžbeniku propraćen je adekvatnim vežbicama u radnoj svesci koja predstavlja jednu dodatnu komponentu ovog programa i daje više materijala za rad na času.

Priručnik za nastavnike poseduje standardne proceduralne beleške, iscrpna objašnjenja o samom kursu i metodologiji koja je korišćena, zatim predloge za dodatne aktivnosti kao i predloge različitih igrica koje se mogu praktikovati u nastavi. Nastavnicima je na raspolaganju i izuzetno bogat paket propratnih materijala koji obuhvata  slikovne kartice za uvođenje vokabulara, postere, velike ilustrovane knjige pomoću kojih se pričaju priče, interaktivni poster sa džepovima koji se može koristiti za obnavljanje, utvrđivanje, ali i prezentaciju vokabulara, lutku majmunčeta koja može  da pokreće usta kao da priča, ali i da grli klince jer na šapama ima čičak traku i postoji DVD koji sadrži animirane priče i dodatne materijale koji sadržajem povezuju znanje dece i iz ostalih oblasti poput prirode i društva, muzike, itd. 

Program je propraćen i interaktivnim materijalom na sajtu koji čak nudi i savete roditeljima na koji način da pomognu deci u učenju engleskog jezika. Na sajtu se  mogu pronaći i  sve pesmice, jednostavne aktivnosti koje se mogu raditi kod kuće i interaktivne igrice kojima se vežba pređjeno gradivo.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Autor Claire Selby
Izdavač OUP
Primena 3-6 godina