Project 2 - Udzbenik Serbian edition
Project 2 - Udzbenik Serbian edition
0 %
+
Project 2 - Udzbenik Serbian edition

Project 2 - Udzbenik Serbian edition

Osnovna škola
Šifra artikla: 9780194825078
0,00 RSD
825,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
2
1
AKCIJA:
  • Brza isporuka
  • Poštarina je besplatna za porudžbine preko 3000 din.
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011 31 31 044
radnim danima: 08h - 17h
subotom: 09h - 16h
0-24h vikendom i praznicima

Project 2 je drugi u nizu nivoa programa Project koji je doživeo svoje četvrto izdanje pre par godina. Serija Project se koristi u višim razredima osnovnih škola, tačnije od IV do VIII razreda (tj od V do VIII za decu koja engleski uče kao drugi strani jezik). I ovaj udžbenik je od samog početka rađen za naše tržište i u potpunosti odgovara nastavnom planu i programu za V razred osnovne škole. Njegove prednosti u odnosu na druge programe jesu što, iako je akcenat stavljen na gramatiku, dopuštaju nastavniku da čas usmeri ka povećanju vokabulara, diskusiji na zadatu temu, i daje prostor učenicima da svako svojim tempom rada i prema znanju i afinitetima koje pokazuje, može da savlada i najjednostavnije delove. Svako vežbanje je gradacijski poređano i obeleženo sa jednom, dve ili tri zvezdice, gde jednu zvezdicu imaju osnovna vežbanja, dve zvezdice zahtevnija i kompleksnija vežbanja, a tri zvezdice aktivnosti za one sa najboljim uspehom i postignućima.

Udžbenik je veoma sličan već postojećem izdanju koje se koristi u školama. Izmenjene su Extra Success stranice koje se nalaze na kraju radne sveske i dodati su elementi koji su nedostajali kako bi sadržaj udžbenika bio u skladu sa izmenjenim nastavnim planom i programom za peti razred. Takođe su unete i izmene u Extensive Reading delu na poslednjim stranama u udžbeniku i tekstovi su prilagođeni sadržaju nastavnih jedinica. Izmenjena su 3 teksta od postojećih 6, prvi, treći i šesti. Prvi govori o proslavi Božića u našoj zemlji, treći o pismima dece koja dolaze iz inostranstva i putuju kroz našu zemlju, a šesti je posvećen životu i delu Vuka Karadžića.

Što se gramatike tiče, Present Perfect se po planu i programu više ne radi u V razredu, kao ni Simple Future i To Be Going To za predictions.

Izmene se odnose na članove, redne i osnovne brojeve, predloge za mesto i vreme.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Autor Tom Hutchinson
Izdavač OUP