U subotu, 26. marta 2016. godine u hotelu 88 Rooms u Beogradu održana je peta po redu Nacionalna konferencija škola stranih jezika.

Konferenciji je prisustvovalo oko 100 nastavnika i vlasnika škola iz naše zemlje i iz regiona.

Učesnicima skupa dobrodošlicu je poželeo Ričard Braun, direktor agencije English Tours i suvlasnik izdavačke kuće The English Book.

Predavanje na temu Is Your School Future Ready? održala je Marisa Konstantinides, profesor, teacher trainer i autor nastavnih materijala za učenje engleskog jezika i vlasnik CELT Athens - centra za obuku nastavnika za Cambridge CELTA i DELTA kurseve.

U delu konferencije koji je posvećen uspešnim primerima rada škola u Srbiji predstavile su se vlasnice tri škola jezika: Nikoleta Rakočević - Queen Victoria School, Beograd; Marijana Matić - Centar za strane jezike Patuljak Plus, Kragujevac i Jelena Milivojević iz jezičke škole ETC World, Čačak.

Prisutni su tokom seminara imali priliku da aktivno učestvuju u diskusiji i razmene ideje u vezi sa aktulenim problemima sa kojima se škole stranih jezika trenutno suočavaju, kao i o načinima na koji bi mogli da ih prevaziđu. 

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim učesnicima konferencije!