Sa velikim zadovoljstvom pozivamo sve  zainteresovane nastavnike osnovnih škola na seminar Standing Out to be Outstanding – Working with large and mixed ability groups koji će se održati 27. februara u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Užicu, i 28. februara u Centru za stručno usavršavanje nastavnika u Čačku.

Seminar pod nazivom Standing Out to be OutstandingWorking with large and mixed ability groups  održaće Tim Bowen, jedan od najboljih predavača današnjice.

Tim Bowen, dugogodišnji prevodilac, pisac, profesor i predavač, autor brojnih udžbenika  i pripručnika za učenje engleskog jezika koji se punih 20 godina bavi edukacijom nastavnika širom sveta.

 

Predavanje će trajati od 10-13 časova sa pauzom za kafu u trajanju od 30 minuta. 

Neke od tema seminara su: 

*Some ideas for working with large groups of students

*Engaging first and second year pupils and keeping their attention

*Some practical pronunciation activities for young learners and teenagers

 

Nakon seminara imaćete priliku da sa predavačem razmenite iskustva iz prakse i postavite mu konkretna pitanja u skladu sa temama.  

 

Više o Tim Bowen-u:

Tim Bowen predaje engleski jezik i obučava nastavnike u preko 20 zemalja sveta, uključujući  Rusiju, Kinu, Brazil, Nemačku, Dansku, Poljsku i Srbiju. Diplomirao je slovenske jezike na Univerzitetu u Lidsu, stekao master TESL sertifikat na Univerzitetskom koledžu North Wales, a post-diplomske studije završio je na Univerzitetu u Sauthemptonu. Ko-autor je knjiga: The Pronunciation Book (Longman), Inside Teaching (Macmillan), The Book of Pronunciation, Proposals for a practical Pedagogy (Delta), autor je gramatike Build Your Business Grammar (Heinle), ko-autor učeničkih portfolija za seriju Straitforward (Macmillan). Autor je nastavničkih priručnika za kurseve Attitude, Expressions, Open Mind, Master Mind, Pulse i New Inspiration u izdanju Macmillan-a. Redovan je saradnik na sajtu Onestopenglish još od njegovog pokretanja 2001.   Polja njegovog interesovanja su uporedna lingvistika, etimologija i izgovor. Trenutno se bavi obukom za nastavike, piše i prevodi.