Mimi's Wheel Level 2 Pupil's Book
Mimi's Wheel Level 2 Pupil's Book
0 %
+
Mimi's Wheel Level 2 Pupil's Book

Mimi's Wheel Level 2 Pupil's Book

Udžbenici
Šifra artikla: 9781380027030
0,00 RSD
2.498,17 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
2
1
  • Brza isporuka
  • Besplatna dostava za narudžbine preko 3000 rsd
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011 31 31 044
radnim danima: 08h - 17h
subotom: 09h - 16h
0-24h vikendom i praznicima

Mimi’s Wheel je program iz 3 nivoa, za rano učenje jezika. Renomirana autorka Carol Read (Tiger Time, Footprints, Bugs serija,...) koju ćemo imati čast da ugostimo u Beogradu uskoro, je kreirala ovaj program na osnovu dugogodišnjeg, temeljnog istraživanja realnih potreba nastavnika, znači iz prakse.

Program pruža nastavnicima sve što im je potrebno za uspešno podučavanje grupe energetičnih malih đaka. Likovi su Mimi i njena porodica lenjivaca, a tu su i deca Sam i Ana koji gledaju filmove o lenjivcima.

Komponente:

  • Za učenike: udžbenik sa Navio aplikacijom koja važi 24 meseca, animirane priče, pesmice sa animacijama, dokumentarni video snimci , jezičke igre), stikeri
  • Za nastavnike: Priručnik (Navio aplikacija sa Tap & Teach pripremama za časove, posterima, story cards, jezičke igre, animirane priče, pesmice, dokumentarni video snimci, materijal za fotokopiranje), CD, fleš kartice, Wheel prostirka, Mimi lutka

Sa jedinstvenim Hop on & Hop off pristupom, nastavnicima je omogućeno da obrađuju sadržaje prema svojim željama i potrebama a ne obavezno po redosledu u knjizi, linearno. Program se, osim učenja jezika, bavi celokupnim razvojem deteta, ima tzv.holistički pristup, pa se socijalne veštine, emocionalni, kreativni i kognitivni razvoj podjednako angažuju. Projekti nisu samo likovne aktivnosti već se kroz njih razvijaju grupni rad, samopoštovanje, strpljenje što predstavlja dobru pripremu za školu.

Prelistajte par stranica i bliže se upoznajte sa programom ovde.

Course overview

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Autor Carol Read
Izdavač Macmillan
Primena Predškolsko