Macmillan English Quest 1 PB
Macmillan English Quest 1 PB
0 %
+
Macmillan English Quest 1 PB

Macmillan English Quest 1 PB

Udžbenici
Šifra artikla: 9780230443808
0,00 RSD
1.130,93 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
2
1
AKCIJA:
  • Brza isporuka
  • Besplatna dostava za narudžbine preko 3000 rsd
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011 31 31 044
radnim danima: 08h - 17h
subotom: 09h - 16h
0-24h vikendom i praznicima

Quest 1 i 2 je novi program namenjen učenicima prvog i drugog razreda osnovne škole. Sadržaj programa je u skladu sa nastavnim planom i programom Republike Srbije, tako da je prvi nivo u potpunosti bez čitanja i pisanja, dok se u drugom nivou ove veštine uvode postepeno. 

Glavni junaci su blizanci Holi i Hari koji za rođendan dobijaju konzulu za kompijutersku igricu iz koje se pojavljuje zmaj Didži. Njegova misija je da otkrije stvarni svet i da na svom tablet računaru sakupi potrebne informacije, u čemu mu pored blizanaca pomaže i njihov mačak Lio. U drugom nivou upoznajemo i Didžijevu sestru Teknu. Kako glavni junaci takođe putuju i u Didži svet, učenici se stimulišu da porede stvarni i imaginarni svet kao i da povežu priče sa svojim iskustvom. Pored toga, udžbenikom su obuhvaćeni  kultura i tradicija engleskog govornog područja, a  istaknuta je i veza sa nekim od ostalih obaveznih predmeta u školi. 

Programom su objedinjeni najbolji savremeni i tradicionalni pristupi u učenju jezika, a raznovrsnost materijala nastavniku omogućava da nastavu prilagodi realnim potrebama svih učenika. Detaljna uputstva iz priručnika za nastavnike olakšavaju pripremu, a digitalizovana knjiga koja ide uz priručnik nudi jedan novi pristup nastavi. 

Radna sveska sadrži aktivnosti koje su usmerene ka proširenju i poboljšanju funkcionalnog znanja i koje podržavaju jezik prethodno uvežban slušanjem ili govorom u udžbeniku. Animirane priče i pesmice na CD-ROMu koji se dobija uz udžbenik oživljavaju priče i nude dodatne vežbe za usvajanje gradiva.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Autor Jeanette Corbett and Roisin O Farrell
Izdavač Macmillan
Primena 7-12 godina