Hot Spot 5 WB
Hot Spot 5 WB
0 %
+
Hot Spot 5 WB

Hot Spot 5 WB

Radna sveska
Šifra artikla: 9780230408784
0,00 RSD
708,94 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
2
1
  • Brza isporuka
  • Besplatna dostava za narudžbine preko 3000 rsd
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011 31 31 044
radnim danima: 08h - 17h
subotom: 09h - 16h
0-24h vikendom i praznicima

Hot Spot je udžbenik namenjen deci uzrasta od 10-14 godina, koji kroz duhovite i zabavne tekstove i dijaloge, motiviše učenike i drži njihovu pažnju tokom čitavog časa, što obezbeđuje da već na času zapamte veći deo ciljnog materijala. Sadržaj udžbenika usklađen je sa nastavnim planom i programom Republike Srbije za nastavu u višim razredima osnovne škole (od 5. do 8. razreda).

Vizuelno privlačan, koncepcijski izuzetno pregledan i jasan, Hot Spot sadrži sedam tematski baziranih modula kroz koje se deca upoznaju sa gramatičkim i jezičkim strukturama koje treba da usvoje. Kroz udžbenik se periodično pojavljuje i strip o  porodici Glum, čiji nezaboravni i pomalo čudni članovi dodatno motivišu decu da neosetno usvajaju rečnik i teže gramatičke partije.

Svaki modul sadrži deo Cross Cultural koji engleski jezik povezuje sa drugim predmetima, a kroz raznovrsne aktivnosti omogućava izbalansirano vežbanje svih jezičkih veština.

Radna sveska sadrži vežbanja, ukrštenice, strip na kraju knjige, posebne aktivnosti za bolje, odnosno slabije učenike a na kraju svakog modula i Learning Diarykroz koji učenici samostalno proveravaju svoj napredak.

Priručnik za nastavnike sadrži udžbenik, CD sa testovima, kao i dodatni materijal koji se može fotokopirati. Pored detaljnih uputstava uz svaku lekciju, dati su saveti i predlozi aktivnosti za učenike različitih nivoa znanja i sposobnosti, a po prvi put i posebne vežbe i saveti za učenike koji imaju problema sa disleksijom.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Autor Katherine Stannett
Izdavač Macmillan
Primena 12-15 godina