Cheeky Monkey 2 Busy Book
Cheeky Monkey 2 Busy Book
0 %
+
Cheeky Monkey 2 Busy Book

Cheeky Monkey 2 Busy Book

Radna sveska
Šifra artikla: 9780230011502
0,00 RSD
1.032,00 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
2
1
AKCIJA:
  • Brza isporuka
  • Besplatna dostava za narudžbine preko 3000 rsd
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011 31 31 044
radnim danima: 08h - 17h
subotom: 09h - 16h
0-24h vikendom i praznicima

Cheeky Monkey je takođe namenjen deci predškolskog uzrasta starosti od 3 do 6 godina. Ima tri nivoa: Hello Cheeky, Cheeky Monkey 1 i 2. Pored udžbenika ovaj program ima i radnu svesku, kao i propratni audio CD na prvom nivou, odnosno MultiROM na druga dva nivoa. Na ovim digitalnim komponentama nalaze se pesmice, priče i dodatne igrice koje se mogu koristiti u nastavi, ali i kod kuće u slobodno vreme. Obiluje različitim nastavnim materijalima koji se mogu nabaviti posebno, tako da u odnosu na potrebe možete napraviti odgovarajuću kombinaciju materijala koje želite da upotrebljavate u nastavi.

Pored izuzetno simpatične lutkice nestašnog majmunčeta, treba istaći i jednu interesantnu kompenentu: jedinstvenu prostirku koja predstavlja svet u kojem majmunče živi. Ova prostirka se može koristiti u cilju prezentacije novih reči i izraza, obnavljanja već pređenog gradiva, ili samo kao društvena igra koja bi osvežila nastavu.

Priručnik za nastavnike pored standardnih proceduralnih  beležaka nudi i dodatne ideje i aktivnosti koje se mogu kopirati i dati deci u vidu daljeg razvijanja teme koja se obrađuje.

Upravo ovakve i slične komponente programa obezbeđuju potrebnu raznovrsnost aktivnosti u nastavi i dinamiku koja je u radu sa predškolcima neophodna. Zadovoljava sve tipove učenja, omogućava i pravilan psiho-motorni razvoj deteta i kroz igru, pesmu i pričice gradi pozitivan odnos deteta prema učenju engleskog jezika.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Autor Claire Medwell
Izdavač Macmillan
Primena 3-6 godina