SAMPLE PAGES

Komponente: udžbenik, radna sveska sa online kodom, TB (CPT kod), CD, DVD, Classroom Resource Pack (fleškartice, wordcards, storycards, poster)

Program iz 6 nivoa sa temama i situacijama iz svakodnevnog života, kreiran za učenike svih nivoa sposobnosti.

Više video sadržaja od bilo kog programa,kulturne i CLIL strane u svakojlekciji, predlozi za domaće zadatke, ideje za mešovita odeljenja, dodatni zadaci za naprednije učenike, komunikacijski zadaci, priče različitih žanrova.

Struktura: 6 lekcija sa materijalom za 9 casova, 3 revision odeljka, 3 festivala.

Srž ovog programa je realni život, na svakom nivou učenici prate iskustva dece iz VB. Drugačiji glavni lik nas vodi kroz svaki nivo pa tako učenici stiču utisak da odrastaju zajedno sa likovima iz knjige. Baza programa su kompetencije za 21. vek pa su aktivnosti za snovane na kognitivnim veštinam a iobraćaju se raznim vidovima inteligencije.

Britanska kultura i stil života su zastupljeni kroz sve lekcije jer čine važan segment učenja jezika. To doprinosi I da učenici rano uvidjaju razlike među kulturama i da razviju toleranciju i kompetencije za 21.vek.

Level 1, pisanje se postupno uvodi od Unit 5 (tracing, prepoznavanje reči, prepisivanje)

Osim realnog života u knjizi su zastupljene ipriče u svakoj lekciji. Iako tematski vezane za lekciju, priče su različitih žanrova od tradicionalnih basni i bajki do modernih akcionih i avanturističkih. One ne uvode novi vokabular već recikliraju postojeći.

Kroz udžbenik pažnja je posvećena i negovanju i razvijanju socijalnih veština, toleracije, poštovanja prema drugima i ostalih vaspitnih aspekata. Učenje se nastavlja i kod kuće kroz zadatke označene ikonicom “English at home”.

https://view.pagetiger.com/learn-with-us-3