Hello Jack Flashcards
Hello Jack Flashcards
0 %
+
Hello Jack Flashcards

Hello Jack Flashcards

Dodatne komponente
Šifra artikla: 9780230403826
0,00 RSD
2.413,77 RSD
Ušteda: 0,00 RSD
2
1
  • Brza isporuka
  • Poštarina je besplatna za porudžbine preko 3000 din.
Za više informacija, pomoć ili poručivanje:
011 31 31 044
radnim danima: 08h - 17h
subotom: 09h - 16h
0-24h vikendom i praznicima

Captain Jack je program namenjen deci predškolskog uzrasta starosti od 3 do 6 godina. Ima tri nivoa: Hello Jack, Captain Jack 1 i Captain Jack 2. Postoje dve varijante udžbenika: od 6, odnosno 8 nastavnih jedinica. Sadržaj udžbenika prati kognitivni razvoj deteta i pogoduje svim vidovima inteligencije. Glavni likovi su devojčica i dečak, koji sa svojim ljubimcima macom i papagajem Džekom putuju iz avanture u avanturu i pronalaze svakakvo blago.

Nove jezičke jedinice (kako reči, tako i kratki dijalozi) deci se uvode posredstvom pesmica i priča, a za  utvrđivanje tu je i animirana priča koju deca dobijaju na multi-ROMu koji ide uz knjigu. Sastavne komponente udžbenika pored multi - ROMa su i nalepnice i takozvani press outs, nezaobilazni kada su deca ovog uzrasta u pitanju. Pesmice su pevljive i propraćene različitim pokretima koji deci omogućavaju da na lakši način upamte melodiju i reči.

Ono što ovaj program čini posebnim je i to što se deca upoznaju sa glasovima engleskog alfabeta i vežbaju ih putem brzalica i određenih pokreta koji prate glas.  Jedan ceo čas posvećen je segmentima gradiva iz nekih drugih predmeta, poput matematike i sveta oko nas. Kroz segmente My world deca uče o svetu koji ih okružuje, stiču samostalnost, razvijaju emocionalnu inteligenciju i postaju svesna nekih moralnih vrednosti, kao i osnova lepog ponašanja. Priručnik za nastavnike poseduje standardne proceduralne beleške, iscrpna objašnjenja o samom kursu i metodologiji koja je korišćena, zatim predloge za dodatne aktivnosti kao i predloge različitih igrica koje se mogu praktikovati u nastavi. Od dodatnih materijala na raspolaganju su i lutkica papagaja kapetana Džeka, Flip over book (vizuelno pomagalo pomoću kojeg se pričaju priče), audio materijal, multi – medijalni materijal i materijal koji se može fotokopirati na DVD ROMu i fleškartice pomoću kojih se uvodi ciljni vokabular.  

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Autor Sandie Mourao
Izdavač Macmillan
Primena 3-6 godina