Dragi nastavnici,

Ovom prilikom želimo da vas obavestimo da će naša kuća The English Book organizovati niz radionica koje obiluju praktičnim savetima i aktivnostima koje možete upotrebiti u učionici.

Program podrazumeva radionice u trajanju od jednog do dva sata subotom, jednom ili dva puta mesečno. Raznovrsne aktivnosti su namenjene nastavnicima koji žele da osveže svoje časove dodatnim aktivnostima, filerima i pomagalima kada je u pitanju rad sa velikim grupama ili promocija njihove škole jezika.

Radionice su potpuno besplatne i održavaće se u Šekspirovoj sali u prostorijama naše kuće, na Starom sajmištu 29. Ukoliko želite da se upoznate sa novostima iz sveta podučavanja, da steknete uvid u nove ideje uz pomoć kojih ćete proširiti, osvežiti ili promeniti fokus, pridružite nam se. Ako ništa drugo – dođite na čaj i biskvite.

 

Datum

Naziv radionice

     Opis

22.12.2018.

(od 13 do 14.30 h)

Not just for kids

Veoma zabavne i jednostavne igre za završetak časa ili za usavršavanje jezičkih veština starijih učenika na interesantan način.

19.01.2019.

Are you using the World Wide Web or stuck in it?

Da li reklamirate svoju školu ili časove onlajn? Da li to pomaže vašem biznisu? Pregled praktičnih alatki uz pomoć kojih ćete poboljšati svoje prisustvo na internetu i moći da pratite koliko je uspešan vaš marketing.

23.02.2019.

CELTA – Is it for me?

Šta tačno mogu da dobijem od CELTA sertifikata? Kakve su šanse da ga dobijem s obzirom da mi je veoma gust raspored? Sve što treba da znate o kvalifikacijama.

10.03.2019.

Using exams effectively

Verovali ili ne, testovi ne moraju da budu instrumenti za mučenje. Oni zapravo mogu da motivišu i zainteresuju  vaše učenike, kao i da uključe roditelje.

24.03.2019.

Youtube lessons your students will love

Brzo vam treba filer? Odlični sajtovi i klipovi koji prazninu na času pretvore u pun pogodak!

 

Molimo vas da vaše učešće na radionici Not just for kids koja će se održati u subotu, 22. decembara 2018. godine u terminu od 13:00 do 14.30 časova, potvrdite najkasnije do petka, 21. decembra na sledeću mejl adresu: office@englishbook.rs

Za sve učesnike dostupan je besplatan parking.

Radujemo se vašem dolasku!

Niste u mogućnosti da dođete u Beograd ovog dana? Kontaktirajte nas da se dogovorimo oko održavanja radionica u vašem gradu.